Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivaniš ponudio ostavku na mjesto predsjednika PGS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Primorsko-goranskog saveza Nikola Ivaniš ponudio je Predsjedništvu stranke ostavku zbog lošeg rezultata na parlamentarnim izborima, nakon kojih više PGS neće imati zastupnika u Hrvatskom saboru.

Ivaniš kao prvi na kandidacijskoj listi koalicije HSS-HSLS-PGS za 8. izbornu jedinicu, koja obuhvaća Istarsku i zapadni dio Primorsko-goranske županije, nije uspio ući u Sabor.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

O ostavci, koju je ponudio jučer na sjednici užeg vodstva stranke u kojem su predsjednik, pet potpredsjednika i politički tajnik, odlučivat će Predsjedništvo PGS-a na sastanku 5. prosinca u Rijeci.

Ivaniš smatra da je to razumljiv čin te da se time ništa dramatično ne događa za stranku.

Nikola Ivaniš je predsjednik PGS-a od 2002. Bio je zastupnik u tri saborska saziva, a u prošlom je bio potpredsjednik Odbora za vanjsku politiku i član Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene