Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morbidan poziv

Čičak na svečanost pozvao Sinišu Glavaševića, a potom izvrijeđao njegova sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski helsinški odbor povodom 25. obljetnice svojeg utemeljenja i povodom Međunarodnog dana ljudskih prava odlučio je uručiti nagrade za izvanredne zasluge u zaštiti i promicanju osobama iz Hrvatske i inozemstva.

Na pozivinici koju je primio SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević, umjesto njegovo,  zabunom se našlo ime njegova pokojnog oca, novinara Siniše Glavaševića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fred Matić i Siniša Mihajlović Ministar hrvatskih branitelja pozirao s izbornikom Srbije: Rat je iza nas! Slika nije dostupna Zahvalio na državnom priznanju Sin Siniše Glavaševića: Izvještavanje mog oca bilo je lišeno govora mržnje

Fotografiju pozivnice na svom je Twitteru objavio Glavašević, nakon čega je uslijedilo i priopćenje HHO-a.

U njemu se predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak ispričao Glavaševiću zbog pogreške, ali pritom ustvrdio kako je Bojan Glavašević "poznati politički ekshibicionist kojem trebaju skandali da bi se primijetilo da uopće postoji na političkoj sceni".

Na kraju priopćenja ustvrdio je kako se činjenica da je Siniša Glavašević otac Bojana ogleda jedino u "biološkoj činjenici"

"Doista je velika pogreška što smo na pozivnici napisali ime Vašeg cijenjenog pokojnog oca gospodina Siniše, jer po Vašem ponašanju ne vidi se da je on po bilo čemu Vaš otac osim po biološkoj činjenici", poručio je Čičak.

Glavašević je potom na Twitteru ustvrdio kako mu je "žao što je zaštitnik ljudskih prava zaključio da sam ja kriv što sam od njega dobio poziv na ime mojeg pokojnog oca"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene