Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREDSJEDNIŠTVO HNS-A

Vrdoljak: Nemojte nas sramotiti svojim prljavim sukobima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS je održao sjednicu predsjedništva stranke, nakon koje je Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a, poručio HDZ-u i Mostu da ne sramote Hrvatsku svojim prljavim sukobima.

"Čuvajte Hrvatsku i dignitet ove zemlje. Nemojte nas sramotiti svojim izjavama i prljavim sukobima. Čuvajte nam zemlju jer će netko i nakon njih doći. Ne mora doći na spaljenu zemlju", poručio je Ivan Vrdoljak nakon sjednice predsjedništva HNS-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za HNS nema dvojbe Vrdoljak: Glasovat ćemo za opoziv Dalić, Marića i Petrova Slika nije dostupna Drama u Vladi HNS: ''Nećemo sudjelovati u Vladi, prestanite nas gurati u tu priču''

Vrdoljak je pozvao Vladu da u što skorije vrijeme jasno objavi kolika je saborska većina potignuta i što su prioriteti nove Plenkovićeve Vlade. "Ova situacija pod koalicijom kaosa, koalicijom Mosta i HDZ-a, mora u što skorije vrijeme smiriti i stabilizirati", rekao je Vdroljak.

Na novinarsko pitanje o navodnim pregovorima s SDP-om o formiranju nove saborske većine, Vrdoljak je rekao da nisu razgovarali o tome, ali da su jasno rekli svoj stav.

"A to je da ne koketiramo, ni s Mostom ni s HDZ-om, ne pada nam na pamet", rekao je Vrdoljak. 

Vrdoljak je ponovio da će glasovati protiv prijedloga za novog predsjednika Sabora. Tijekom dana je već najavljivao da će HNS-ovi zastupnici potpisati inicijativu za smjenu Bože Petrova s mjesta predsjednika Sabora, ali neće podržati imenovanje Gordana Jandrokovića na to mjesto. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene