Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se kako imamo još jednog kandidata za gradonačelnika Karlovca.


Putem svog Facebook profila, Ivan Sinčić danas je poručio kako će se kandidirati za gradonačelnika Karlovca.

Vezani članci Ivica Puljak podnosi u petak ostavku na mjesto gradonačelnika Splita Split ide na nove izbor, Puljak u petak službeno podnosi ostavku: "Očekujem da će Andrej Plenković i Vlada napraviti sve da zauzmu grad" Sučeljavanje Ivice Puljka i Vice Mihanovića Nižu se niski udarci: Kampanja je već počela, spominju se smokvin list i impotentna politika

'Kad prošećete svojim rodnim gradom i osvrnete se oko sebe, možete li reći da je to isti grad od prije nekoliko godina? Moj Karlovac zasigurno nije.

Iako je pretpio strahovita ratna stradanja, iako je cijela moja obitelj, od djeda do oca, sudjelovala u obrani zemlje, nikad kao sada nisam osjetio toliko malodušnosti i toliko straha.
Iako je to grad na 4 predivne rijeke, na sjajnom prometnm čvorištu cijele zemlje, nema što nije propalo.

Tvornice uništene, mladih nema, djeca se ne rađaju. A moj bivši ravnatelj gospodin Mandić, koliko čujem HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca, kaže: "Kome se ne sviđa, neka se odseli."

Neće ići, ravnatelju.

Borit ću se za svoj grad, jednakim žarom kojim se borim za svoju zemlju, svoj narod i svoju buduću malu obitelj.

Ako želite uništiti moj grad, morat ćete se prvo na izborima sučeliti sa mnom. Karlovac više neće imati kandidate za gradonačelnika samo iz HDZSDP-ove kuhinje', rekao je Sinčić i poručio protukandidatima - vidimo se na sučeljavanjima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju