Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"dobro nam došao, ivane"

Penava i službeno postao član Domovinskog pokreta: "Prepoznao je priliku i dao vjetar u leđa istinskim domoljubima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara, postao je član Domovinskog pokreta.

Gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava, i službeno je postao član Domovinskog pokreta, objavila je ta stranka na svojoj stranici na Facebooku.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Andrej Plenković Navodno tajno snimljeno Plenković snimljen kako vrijeđa Penavu i Most? "Moja baba pokojna bi tako mogla biti gradonačelnica Vukovara... Most - to su bolesnici" Ivan Penava Ukazali na alternativu Penava predstavio nositelje lista DP-a pa se osvrnuo na inicijativu povratka Tita u Kumrovec: "Dobro mu je tamo gdje je"

"Domovinski pokret s ponosom objavljuje da je gradonačelnik Vukovara i naš saborski zastupnik, Ivan Penava, od danas i službeno postao član stranke!
Kao i uvijek do sada, izborni pobjednik s tri osvojena gradonačelnička mandata i čovjek koji je nosio najuspješniju parlamentarnu listu DP-a, prepoznao je politički trenutak i svojim potpisom na pristupnicu Pokreta dao novi vjetar u leđa svim istinskim domoljubima koji vjeruju da je okupljanje i zajedništvo ključ uspjeha u stvaranju bolje Hrvatske. Dobro nam došao, Ivane!", napisali su na Facebooku. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene