Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Tolušić najavljuje da neće smanjiti broj županija čime je jasno dao do znanja da je jedna od glavnih tema MOST-a iz predizborne kampanje, jedna obična floskula', poručio je Klarin.


'Prazna obećanja Bože Petrova' naslov je priopćenja koje je medijima poslao predsjednik Županijskog odbora SDP-a Šibensko-kninske županije, Ivan Klarin.

Vezani članci Giuseppe Conte Giuseppe Conte preživio i drugo glasovanje, ali uz velike posljedice - Sada vodi manjinsku vladu Peđa Grbin SDP osudio izjavu Darka Horvata: "Ako je i od HDZ-a, previše je! Smeta im što je netko hrabro ukazao na njihovo nepoštenje"

U nastavku pročitajte priopćenje u kojem čelnika Mosta poziva da podese ostavku na dužnost koju obnaša u Vladi.

'Božo Petrov mora podnijeti ostavku na dužnost potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, zbog prevare hrvatskih građana, a ponajviše zbog onih koji su mu dali povjerenje na obećanje velikih reformi koje je najavljivao provesti.

Danas, tjedan dana nakon što imamo novu Vladu, HDZ, odnosno novi ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Tomislav Tolušić najavljuje da neće smanjiti broj županija čime je jasno dao do znanja da jedan od glavnih tema MOST-a iz predizborne kampanje, reforma teritorijalnog ustroja Republike Hrvatske, te smanjenje županija, gradova i općina - jedna obična floskula.

Naravno da smo od početka znali da HDZ najviše gubi, ukoliko bi se ova reforma dogodila, a danas se ispostavilo da MOST nije ništa drugo nego podružnica HDZ-a iz Metkovića. Naime, najavom ovih značajnih reformi uspjeli su prevariti birače koji su im na izborima dali povjerenje.

Ukoliko potpredsjednik Vlade Božo Petrov ne demantira svog ministra Tolušića, pozivam ga da zbog nikad veće prevare u kampanji, hitno iz moralnih razloga podnese ostavku', poručio je Klarin.