Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Dnevniku Nove TV

Istraživanje Crobarometar otkriva: Tko je najpopularniji političar, a tko gubi potporu... Jesu li izbori vratili optimizam?

Glasanje, ilustracija - 2
Glasanje, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U Dnevnik Nove TV večeras saznajte tko je najpopularniji političar u državi. Redovito mjesečno istraživanje Crobarometar otkriva i jesu li izbori donijeli povratak optimizma u zemlju.

Izbori su donijeli novog predsjednika, ali rezultat se odrazio i na rejtinge stranka. SDP jača, HDZ stagnira, ali i Škorina lista postaje treća opcija.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 16 Objava s Pantovčaka Milanović povjerio Plenkoviću mandat za sastavljanje Vlade Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 2 jedan likuje, drugi se kiselo osmjehuje FOTO Pogledajte kako je izgledao susret Milanovića i Plenkovića

Rezultati redovitog mjesečnog istraživanja Crobarometar večeras u Dnevniku Nove TV otkrivaju s kojom potporom Zoran Milanović počinje svoj petogodišnji mandat.

Tko je najpopularniji političar u zemlji, jesu li izbori donijeli povratak optimizma u zemlju pogledajte te kako građani ocijenjuju rad Vlade pogledajte u Dnevniku Nove TV večeras od 19.15.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene