Glasanje/Ilustracija - 2
Glasanje/Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr

U Dnevnik Nove TV večeras saznajte tko je najpopularniji političar u državi. Redovito mjesečno istraživanje Crobarometar otkriva i jesu li izbori donijeli povratak optimizma u zemlju.


Izbori su donijeli novog predsjednika, ali rezultat se odrazio i na rejtinge stranka. SDP jača, HDZ stagnira, ali i Škorina lista postaje treća opcija.

Vezani članci Mislav Bago donosi novi Crobarometar - 1 Popularnost Zorana Milanovića na početku mandata manja od one njegovih prethodnika. Doznajte i tko je "glavni negativac" Zoran Milanović na obljetnici Počasne bojne Predsjednik Zoran Milanović na obljetnici Počasne bojne: ''Patriotizam nije kad skočiš s Patrije na beton''

Rezultati redovitog mjesečnog istraživanja Crobarometar večeras u Dnevniku Nove TV otkrivaju s kojom potporom Zoran Milanović počinje svoj petogodišnji mandat.

Tko je najpopularniji političar u zemlji, jesu li izbori donijeli povratak optimizma u zemlju pogledajte te kako građani ocijenjuju rad Vlade pogledajte u Dnevniku Nove TV večeras od 19.15.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr