Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćenje Nove TV

Isprika gledateljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon interne kontrole oko emitiranja završne emisije Masterchefa na Federalnoj televiziji, ustanovili smo da se radilo o propustima zaposlenika obiju televizija.

Jedini motiv zbog kojeg su snimljene dvije verzije završnice Masterchefa je činjenica da je na projektu koji je snimljen još u travnju radilo 70 ljudi i da smo na taj način željeli zaštititi informaciju o pobjedniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rođeni talent VIDEO Ima samo 16 mjeseci, a već se sjajno snalazi u kuhinji Slika nije dostupna Drugi hrvatski Masterchef Avanturu života Nikole Lesara pratite na portalu Dnevnik.hr

>> Priopćenje Nove TV vezano uz pobjednika Masterchefa

Istragom smo zaključili da nadležna služba Nove TV nije poduzela sve mjere sigurnosti kako emisija, koja je služila isključivo u svrhu zaštite identiteta pobjednika, ne bi bila dostupna za preuzimanje.

S druge pak strane, Federalna televizija, iz sustava je preuzela materijal za koji nije imala odobrenje niti potvrdu da se radi o finalnoj emisiji Masterchefa.

Nova TV se ispričava svojim gledateljima. Svim profesionalnim naporima trudit ćemo se da opravdamo povjerenje gledatelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene