Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijest Splićanke

Prostitutka iz Dalmacije: 'Radila sam to zbog djece, a zbog njih sam i prestala'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splićanku A.V. Općinsko državno odvjetništvo tereti za podvođenje triju djevojaka na osnovu čega je zaradila 28 tisuća kuna, te za nju traže zatvorsku kaznu u trajanju od dvije godine.

Atraktivna 23-godišnjakinja, koju odvjetništvo tereti za podvođenje i prostituciju, majka je dvoje djece i zbog toga je odlučila 'otvoriti dušu' novinaru Slobodne Dalmacije i ispričati svoju stranu priče. Prostituiranje ne negira, ali podvođenjem se, kaže, nije bavila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno otkiće Užas u susjedstvu: Uhićen otac, sumnja se da je podvodio maloljetne kćeri i snimao ih s drugim muškarcima Slika nije dostupna Nalazi se u pritvoru Pala splitska madam: Na prostitutkama zaradila 105.000 kuna

'Nisam ja nikakva madam, niti sam ikoga podvodila i bilo kome namještala ikakve muškarce. Radila sam to što sam radila samo zbog djece. Muž mi je nezaposlen, a trebala sam ih sve prehraniti. Zbog djece sam se i prestala time baviti. Sve je to sad stvar prošlosti.'

Suprug tvrdi da ništa nije znao, želi alimentaciju i djecu

Osim što joj prijeti zatvorska kazna, u tijeku je i brakorazvodna parnica, a i mogućnost da ostane bez djece, jer 'suprug tvrdi da ništa nije znao' i pokrenuo je tužbu priča A.V.

'Ne, nikad me nije pitao odakle novac, sad traži skrbništvo nad djecom alimentaciju od 2000 kuna.'

Mlada Splićanka tvrdi kako je 'sve radila radi djece, treba platiti vrtić, za dvoje djece 2000 kuna, pa sport, a plaća u pekari ili trgovini je 2000 kuna, treba djecu i muža još prehraniti'. Čudi se i takvoj kazni, koju za nju traži odvjetništvo.

'Pa ubojicama daju dvije godine, neki ukradu milijune i nikome ništa, a ja nisam nikoga podvodila, nitko me nije prisiljavao na ništa, ali drugi su mi namještali mušterije. Prvo jedan momak iz Kaštela, poslije jedan iz Zagreba. Ne ponosim se time što sam radila.'

'Zna se tko u Splitu drži cure, a zovu i poznate face'

Iako je u tijeku kazneni postupak, mlada Splićanka kaže kako je to za nju prošlost, zaposlila se u jednoj tvrtki. No, tvrdi kako se u gradu pod Marjanom 'svaka druga mlada cura bavi s tim'.

'Pogledajte male oglasnike, sve se to odigrava po klubovima i stanovima, nije teško u Splitu doći do toga. Zna se tko drži cure. Nazove se broj, dogovori se što želiš i tako to ide. Ima među klijentima i  poznatijih 'faca' iz sporta, politike i poslovnog svijeta, ali neću o imenima. Dosta cura radi i preko Facebooka, stavljaju fotke, a ponude u porukama', ispričala je 23-godišnja Splićanka za Slobodnu dalmaciju. Državno odvjetništvo je tereti za podvođenje triju djevojaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene