Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka dvoje djece

Prostitucija u Dalmaciji: Traži se zatvor za mladu 'madam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada majka iz Splita tereti se da je podvodila djevojke i na taj način protuzakonito zaradila 28.000 kuna.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu traži dvije godine zatvora za 23-godišnjom A.V. iz Splita, koja je udana i ima dvoje maloljetne djece, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalazi se u pritvoru Pala splitska madam: Na prostitutkama zaradila 105.000 kuna Slika nije dostupna Ispovijest Splićanke Prostitutka iz Dalmacije: 'Radila sam to zbog djece, a zbog njih sam i prestala'

>> Osijek: Uhićena 'Madam' i dvije prostitutke

Optužnica je tereti da je u periodu od 1. srpnja 2012. pa do 28. kolovoza iste godine od A.M. tražila da pruža seksualne usluge za novac, dogovarala mobitelom sastanke s mušterijama, vozila A.M. do klijenata, određivala cijenu usluga i dijelila s A.M. zarađeni novac.

U optužnici odvjetništvo tvrdi kako je u jednom navratu podvođena A.M. za uslugu seksa primila 600 kuna, dok je A.V. dobila još 300 kuna povrh toga.

U 'akciju' uskakala i sama 'madam'

Nadalje, 16. srpnja 2012. godine 23-godišnja je 'madam' s vlasnikom jedne putničke agencije sa splitskog područja dogovorila da će ga A.M. seksualno zadovoljiti, za iznos od 750 kuna, od kojih je 350 dobila sama svodnica. Sam klijent potvrdio je sastanak i naveo kako je trajao sat vremena.

Tijekom srpnja 'madam' je s nepoznatim starijim muškarcem dogovorila da će ga zajedno s A.M. seksualno zadovoljiti u Rogoznici. Za to su dobile 1000 kuna, od čega je optužena A.V. zadržala za sebe 300 kuna.

Slijedeći susret dogodio se 28. kolovoza 2012. godine, a A.M. je za taj susret dobila 100 eura od mušterije. Optužena je posebno dobila 300 kuna. Isti su dan, po optužnici, obje djevojke u stanu zadovoljile jednog splitskog prijevoznika i zaradile 800 kuna.

Optužnica tereti 23-godišnju majku da je podvodila još jednu djevojku, L.G., koja je 'odradila dva susreta, iz kojih je A.V. posebno dobila 300 kuna, dok je podvođena djevojka zaradila 400 u prvom, odnosno 750 kuna u drugom susretu na brodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene