Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niste očistili snijeg?

Ispisuju kazne: Komunalni redari imaju pune ruke posla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komunalni redari u Osijeku od ranog su jutra na terenu i pišu kazne onima koji nisu počistili snijeg ispred svojih kuća, obrta i tvrtki.

Jeste li i Vi dobili kaznu ili ste očistili ispred svoje kuće? Pošaljite nam svoja iskustva na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Čak 12 kazni napisao je komunalni redar Željko Vranješ iz Osijeka od 7:30 do 10 sati. Ipak, kaže da je zadovoljan s tim kako su građani shvatili svoju obvezu čišćenja snijega ispred svojih domova. Kazne je većinom napisao privatnim tvrtkama koje su se oglušile na pozive gradskih vlasti da očiste snijeg.

>> Hrvatska jutros na -17! Oprez zbog poledice na cestama!

Najviše je neočišćenog snijegam, osim ispred poslovnih objekata, i ispred kuća u kojima nitko ne živi. Ali i njihovi će vlasnici platiti kaznu od 500 kuna. Kazne za obrte su 800, a za tvrtke 2.500 kuna.

Ova je vremenska nepogoda ipak nekome donijela i sretnu vijest. Naime, na osječkom području mogu zaraditi studenti koje tvrtke unajmljuju preko student servisa da im očiste snijeg. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene