Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema pravo glasa

Petrijevčanin Vuksanović kritizirala MOST: 'Modele koji se komuniciraju prema van saznala sam iz medija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Već sam previše rekla u medijima i molim da javnost da zapravo objektivnije gleda na cijelu tu priču, jer očito je da ima unutarnjih previranja', kazala je Irena Petrijevčanin Vuksanović.

Dvije zastupnice stranke HRID, Petrijevčanin Vuksanović i Rusak također nemaju pravo glasa u Nacionalnom vijeću Mosta, jer su odbile biti članicama mostovog kluba zastupnika u Saboru. Kritiziraju te kažu, nedemokratičnost u MOST-u.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu, internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

KOVAČIĆ OPTUŽIO PETRINU 'Mene je lobirao da dam glas SDP-u, to mogu potvrditi i na poliografu'

'Ja sam u klubu zastupnika HRID. Već sam previše rekla u medijima i molim da javnost da zapravo objektivnije gleda na cijelu tu priču, jer očito je da ima unutarnjih previranja. Modeli koji se komuniciraju prema van, model prvo zajedničke Vlade stručnjaka, model reformske Vlade i sad model manjinske vlade, to su stvari koje sam također saznala iz medija, ne na sastancima i to su činjenice'. kazala je Irena Petrijevčanin Vuksanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene