Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Već sam previše rekla u medijima i molim da javnost da zapravo objektivnije gleda na cijelu tu priču, jer očito je da ima unutarnjih previranja', kazala je Irena Petrijevčanin Vuksanović.


Dvije zastupnice stranke HRID, Petrijevčanin Vuksanović i Rusak također nemaju pravo glasa u Nacionalnom vijeću Mosta, jer su odbile biti članicama mostovog kluba zastupnika u Saboru. Kritiziraju te kažu, nedemokratičnost u MOST-u.

KOVAČIĆ OPTUŽIO PETRINU 'Mene je lobirao da dam glas SDP-u, to mogu potvrditi i na poliografu'

Vezani članci Most Most počeo skupljati potpise za smjenu Đure Sesse, Grmoja poručio: ''Nema više kritiziranja, Milanoviću. Povuci potez'' Nikola Grmoja Oporba šokirana optužbama Zdravka Mamića, Grmoja poručio: ''Na udar hrvatskog pravosuđa ne dolaziš dok imaš političku zaštitu''

'Ja sam u klubu zastupnika HRID. Već sam previše rekla u medijima i molim da javnost da zapravo objektivnije gleda na cijelu tu priču, jer očito je da ima unutarnjih previranja. Modeli koji se komuniciraju prema van, model prvo zajedničke Vlade stručnjaka, model reformske Vlade i sad model manjinske vlade, to su stvari koje sam također saznala iz medija, ne na sastancima i to su činjenice'. kazala je Irena Petrijevčanin Vuksanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook