Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HRVATSKI LOKALNI MOĆNIK

Djeca spavaju na hodniku jer načelnik u vrtiću igra stolni tenis!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prostorija namijenjena potrebama dječjeg vrtića u Kloštar Ivaniću koristi se kako bi načelnik s prijateljima igrao stolni tenis.

Ekipa Provjerenog donosi Vam priču malog mjesta, ali velike politike nekolicine moćnika.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

Već 10 mjeseci djeca u vrtiću ''Proljeće'' u Kloštar Ivaniću borave u hodniku. Istovremeno, načelnik Zlatko Golubić novouređeni prostor namijenjen upravo za potrebe vrtića, koristi kako bi s prijateljima igrao stolni tenis. I tu za njega nema ništa sporno!

''Odluku Općinskog vijeća kojom se taj prostor dodjeljuje vrtiću je smiješna. Ja tu odluku ne moram poštivati! Ja donosim odluke i predlažem vijeću, a ne vijeće meni. Mi se možemo dogovoriti, ali odnosi su takvi da se ne možemo dogovoriti'', pojašnjava načelnik Golubić.

Roditelji djece ne dijele načelnikovo mišljenje. Razočarani su njegovim ponašanjem i traže hitno rješavanje problema. ''Nismo dobili nikakvo adekvatno rješenje. Načelnik kaže da statistike govore jedno, a mi ukazujemo na stvarne stvari – koliko se djece nalazi u vrtiću i kakva je stvarna situacija'', rekao je jedan od roditelja, Ante Pivarić.

Kako je na sve reagirala prosvjetna inspekcija, te kada će djeca napokon dobiti prijekopotrebnu prostoriju pogledajte večeras u Provjerenom u 22:10!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene