Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dragovan o županici

'Ako se Merzel dokaže krivnja, raspravljat ćemo o isključenju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tajnik SDP-a, Igor Dragovan, izjavio je kako će njegova stranka raspravljati o isključenju sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel iz stranke ukoliko joj se dokaže krivnja.

Igor Dragovan je o članici svoje stranke, o kojoj se u posljednje vrijeme veoma mnogo piše, govorio u emisiji 60 minuta, donosi 24sata.

Podsjećamo, Marina Lovrić-Merzel u fokusu javnosti se pojavila nakon što je njezina bivša suradnica Jasmina Jovev otkrila kako je izmišljala radna mjesta, izdavala lažne račune i kupovala oporbene čelnike.

Prije nekoliko dana USKOK je pokrenuo istragu protiv Marine Lovrić-Marzel te protiv šefa sisačke podružnice Hrvatskih šuma Zvonka Rožića.

TKO JE PLAĆAO ROĐENDANE? Merzel: Optužbe su monstruozne

U službenom priopćenju DORH-a stoji kako se istraga protiv županice provodi zbog postojanja osnovane sumnje da je od početka 2009. do kraja 2013. godine u Sisku, u više navrata u ugostiteljskom objektu Hrvatskih šuma (Uprava šuma, Podružnica Sisak) organizirala privatne proslave svojih rođendana i rođendana članova svoje obitelji kao i druge privatne domjenke, a troškove je po njenom nalogu platila Županija čime je prvookrivljenici pribavljena nepripadna imovinska korist od najmanje 48.000,00 kuna.

Također je sumnjiče da je u istom objekt održavala prije skupštine pripremne sastanke sa dijelom članova županijske skupštine, time da je troškove hrane i pića, a po njezinom nalogu, plaćala Županija iako za to nije bilo osnova čime je Županija oštećena za najmanje 134.000,00 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene