Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ana Dabić nesebično pomaže ljudima koji idu na razgovor za posao, ali i svima kojima je potrebna nejzina pomoć.


Sigurno ste čuli za incijative 'kava za kasnije' i 'čista hrana',  a ekipa Provjernog pokazat će vam da postoji još dobrih ljudi koji su spremni pomoći onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

>>Čitajte deklaracije!

Vezani članci Dom za starije i nemoćne/Ilustracija - 1 Raskrinkan još jedan ilegalni dom za starije: ''Ovo nisu izolirani slučajevi, ovo je masovna pojava'' Radnik vodovoda koji je tražio mito - 3 Skandalozna snimka na kojoj radnik vodovoda traži mito, reagirao i direktor: "Očito je iz snimke, a i naših saznanja, da u tome nije mogao sudjelovati sam''

''Volim pomagati ljudima, volim da svi budemo sretni'', rekla im je Ana Dabić, vlasnica kemijske čistionice koja besplatno nudi usluge pranja, peglanja i čišćenja odjeće mladim ljudima koji traže posao.

>>Dobiva poticaje, a ne brine o njima!

No, kako tvrdi Ana, nitko joj se do sada nije odazvao! ''Meni je to tužno. Tužno mi je to da evo nešto daješ besplatno, hoćeš napraviti, svoje vrijeme, svoj trud, svoja sredstva, svoju struju koju ja plaćam, ja sam u stanju dati, a nitko se evo do sad nije odazva'', razočarano je rekla Dabić.

>>Nakon našeg priloga na teren izašao Državni inspektorat i inspekcija Ministarstva financija!

''Bila bi presretna, evo stvarno bi bila presretna da mogu nekoga usrećiti. Da mi netko dođe i da kaže mislim u teškoj sam situaciji i nemam. Bez obzira što sam ja rekla da to radim samo za mlade ljude koji traže posao, ja bi to napravila i za svakog drugog i za onog tko ne traži posao i za penzionera'', iskrena je bila Ana.

Gdje se nalazi njezina čistionica, ali i kako Hrvati prihvaćaju druge dobronamjeren inicijative, pgledajte večeras u Provjerenom u 22:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.