Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Poput sitnog snijega'

MISTERIOZNA POJAVA: Pod opsadom mušica - građani bježali u potrazi za skloništem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika najezda sitnih bijelih mušica pogodila je više sarajevskih naselja zbog čega su građani u panici bježali tražeći sklonište, izvješćuju u četvrtak tiskani mediji.

Sarajevski 'Dnevni avaz' objavio je i fotografije na kojima se rojevi mušica čine kao da pada sitni snijeg. Građani su pred najezdom rojeva mušica bježali tražeći sklonište.

Pročitajte i ovo Sarajevo Alarmantno stanje Sarajevo je drugi najzagađeniji grad na svijetu: Zbog kvalitete zraka godišnje umre 3300 ljudi Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije

Ovakvu pojavu ne pamte ni najstariji stanovnici ovoga grada.

>> FOTO Nevjerojatna najezda mušica na jugu Srbije

Kako su izvijestili u Operativnom centru Profesionalne vatrogasne postrojbe, građani su u nekoliko navrata od njih tražili pomoć, a jedino što su mogli je savjetovati ih da zatvore prozore u svojim domovima.

Ova neobična pojava dogodila se prije nekoliko dana u Kraljevu u Srbiji. Stručnjaci smatraju da je pojava prouzročena vlagom i visokom temperaturom, što pogoduje razmnožavanju mušica u velikom broju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene