Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvar kao Novalja

Hvaranima je dosta ludih zabava u gradu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Hvara podnijeli su čak tri peticije protiv nedoličnog ponašanja gostiju, a čelnici, koji su se našli između turista i domaćina, ponudili su rješenje, premještanje noćnih klubova izvan gradova.

Lude hvarske noći strance oduševljavaju, a domaćine sve više ljute. Hvarani su gradonačelniku podnijeli čak tri peticije protiv nedoličnog ponašanja turista. 'Mi dajemo srce da primimo gosta. Ono što pokušavamo napraviti, to je da upozorimo goste da poštuju zajednicu gdje su došli', kaže hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Bijela kuća zabrinuta Izrael zabranjuje rad katarske medijske kuće: "Iznutra djeluje protiv Izraela" Noćni klub PRIDRŽAVAJU LI SE MJERA? Ne, ovo nisu arhivske snimke: Bili smo u noćnom izlasku u dalmatinskom gradu koji je u četvrtak imao 26 novozaraženih koronom

Rješenje da vuk bude sit, a ovce na broju, hvarski čelnik vidi u izmještanju noćnih klubova van grada. 'Činjenica je da ćemo morati to napraviti. Grad Hvar raste, mnoštvo mladih dolazi, naravno oni su dobrodošli, ali isto tako moramo poštovati i želje kako nas domaćina, tako i onih starijih gostiju', kaže Bebić.

>> Ne žele kod sebe 'hrvatsku Ibizu': Pile li Novaljci granu na kojoj sjede?!

Glas protiv partijanera početkom sezone podigli su i stanovnici Novalje, koji smatraju da lude zabave tjeraju tradicionalne goste. Za Andra Vlahušića, noćni klub u srcu grada pun je pogodak; dubrovački gradonačelnik tvrdi, konačno smo riješili problem lošeg noćnog života.

Treba li vesele ljetne noći istrpjeti zbog, ipak, tek nekoliko mjeseci turizma? Građani su podijeljeni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene