Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja komunikacija

HZZ pokrenuo projekt za bolje povezivanje korisnika, javnih institucija i nevladinih partnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za zapošljavanje pokrenuo je projekt za bolje povezivanje svojih korisnika te hrvatskih javnih institucija i nevladinih partnera iz područja zapošljavanja.

Uskoro će nezaposlene, ali i zaposlene osobe, učenici te poslodavci moći doznati sve o profesionalnom usavršavanju i boljem izboru zanimanja. To će im pomoću zajedničke baze podataka biti omogućeno na internetskim stranicama HZZ-a te u 7 info centara u 7 županija. A sve to zbog usklađivanja s politikom zapošljavanja u Europskoj uniji.

>> Država mlađima od 25 godina jamči da će u 6 mjeseci dobiti ponudu za posao!

'I to je nešto što, ustvari, krajnjem korisniku usluga Javnog zavoda može pomoći u onoj komunikaciji sa Zavodom, boljoj komunikaciji, protočnijoj, više orijentiranoj na nekakve vidove e-komunikacije i isto tako pomoći će, naravno, u bržoj i boljoj aktivaciji i aktivnom traženju posla', kazala je Ankica Paun Jarallah, ravnateljica HZZ-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Hong Kong izglasao Zakon o sigurnosti Hong Kong Oštre kritike na jedan od najstrožih zakona o sigurnosti: "Ovo je alarmantno, ugrožena su prava i slobode ljudi" Predsjednik Zoran Milanović otvaranje pregovora s BiH Predsjednik prozvao Plenkovića: "Ovo je vrhunac njegova dodvoravanja briselskim birokratima"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene