Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Program za oporavak

Kuštrak nakon sastanka s SDP-om: Obići ćemo sve stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici SDP-a i Hrvatske udruge poslodavaca razgovarali su o programima koje ta stranka nudi za gospodarski oporavak Hrvatske.

Predsjednik HUP-a Damir Kuštrak nakon dvosatnog sastanka rekao je kako je zadovoljan SDP-ovim rješenjima. Kuštrak je ispred SDP-ove središnjice novinarima izjavio da je sastanak bio 'dobar i obostrano zanimljiv', potvrdno odgovorivši na upit je li HUP zadovoljan rješenjima koja nudi SDP, čiji čelnici, pak, nisu htjeli davati izjave.

Pročitajte i ovo Ustavni sud Opravdanost Ustavni sud odbio zahtjev udruge poslodavaca: "Riječ je o samo jednoj od niza mjera Vlade'' Slika nije dostupna U odnosu na prošlu godinu Hrvati imaju niže plaće i sve manje troše!

Naglasio je da je, s obzirom da se približavaju parlamentarni izbori, namjera HUP-a bila čuti od SDP-a kakvi su njihovi planovi za rješavanje problema hrvatskog gospodarstva, najavivši da poslodavci u tom smislu kane obići i ostale političke stranke.

>> Kosor: Uklonit ćemo prepreke investicijama u gospodarstvo

'Svakako ćemo obići i ostale stranke, i one na vlasti i one u oporbi, i mislim da ćemo, kada i službeno počne predizborna kampanja, moći ocijeniti njihove programe i projekcije hrvatske budućnosti', kazao je Kuštrak.

Na upit u kojim se točkama, što se ekonomske politike tiče, podudaraju stavovi HUP-a i SDP-a, odgovorio je da su SDP-ovci poslodavce izvijestili u čemu vide potencijal za rast BDP-a u Hrvatskoj, kakav odnos kane imati prema investicijama, kakvu planiraju poreznu i socijalnu politiku, itd. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene