Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na staroj streljani

Humanitarni piknik za zbrinjavanje spašenog konja s Hipodroma Oroslavje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga za promicanje socijalne osjetljivosti, zaštite i poboljšanja kvalitete života i popularizaciju terapijskog i rekreativnog jahanja "Fala" ovu subotu organizira cjelodnevni humanitarni piknik s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za zbrinjavanje Dine, spašenog konja s Hipodroma Oroslavje.

Priča o konjima s hipodroma Oroslavlje počela je u ožuju kada su zabrinuti stanovnici odlučili regairati zbog stravičnog stanja 30 konja na farmi Josipa Tuđe.

Pročitajte i ovo Zagrebački Hipodrom - 13 oglasio se grad zagreb Drama na Hipodromu: Konji pod lokotom, došla policija Ilustracija Prijatelji životinja Udruga protiv štraparenja: "To je zlostavljanje konja i ilegalna zarada državi pod nosom"

"Za izrazito loše zdravstveno stanje životinja krivi su nehumani uvjeti u kojima ih je vlasnik farme u Oroslavlju držao godinama", poručuju iz udruge.

Humanitarnim Piknikom prikupljat će se sredstva za Dininu staju i opremu kako bi što prije mogao sudjelovati u treninzima i aktivnostima Udruge za terpaijsko i rekreativno jahanje.

Piknik na kojem će se održati na Staroj Streljani u Mikulićima, Kustošijanska bb prisustvovat će zagrebački gradončelnik Milan Bandić.

Piknik počinje u 10.00 sati, a cijeli program pročitajte ovdje.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene