Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj Dragić ima šestero djece, od kojih je troje teško bolesno, a žive od jedne, male plaće. Svaki dan otac, Zoran na posao odlazi biciklom, putujući 30-ak kilometara, kako bi svojoj djeci osigurao najosnovnije. Njihova priča je teška, i tužna, ali uz Vašu pomoć može se barem djelomično promijeniti.


Skromna kuća ili stan koji bi bili bliže bolnici i očevom radnom mjestu promijenila bi život cijeloj obitelji. Iako njihovim brigama još nije kraj, važno je napomenuti kako je obitelj Dragić zahvaljujući pomoći dobrih ljudi dosad skupila određenu svotu za kuću, ali to nije sve. 

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Mostar: Helikopter HV-a sletio na stadion da spasi mladića Slika nije dostupna Sankcije protiv 5 tisuća studenata i 40-ak profesora?

>> U jeku humanitarne akcije ukinuli im socijalnu pomoć

>> Dragićima za kuću potrebno još 300.000 kuna

>> Za Dragiće prikupljeno 113.000 kuna

Potaknuti mnogim primjerima humanitarnih događanja, studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku pokrenuli su humanitarnu akciju za pomoć obitelji Dragić iz Erduta. Organizirat će nogometnu utakmicu između asistenata i studenata Ekonomskog fakulteta, s ulaznicama simbolične cijene od 10 kuna. Utakmica će se održati u srijedu 17. prosinca 2008. godine u športskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku s početkom u 17:30 sati.

Ako želite i vi pomoći, otiđite na utakmicu i pomozite obitelji Dragić.