Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj Dragić

U jeku humanitarne akcije ukinuli im socijalnu pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za osmeročlanu obitelj Dragić iz Erduta, zahvaljujući humanitarnoj akciji Nove TV i udruge Dobro srce, dosad je prikupljeno 143.000 kuna, a akcija je i dalje u tijeku.

Centar za socijalni rad u Osijeku u tjeku humanitarne akcije izdao je obitelji Dragić rješenje o ukidanju invalidnine za Marinelu u iznosu od 1.000,00 kuna, a otac je pod velikim šokom, jer je Marinela sto posto bolesna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRO SRCE ZA DJEVOJČICU Više od 150 bajkera u humanitarnoj vožnji za malenu Kiaru: Krenuli sa sjevera Hrvatske pa sve do Brodarice Slika nije dostupna GRAĐANI VELIKOG SRCA U humanitarnoj akciji "Noin kaputić" prikupljen dio sredstava za odlazak malenog Noe na liječenje u Švicarsku, akcije se nastavljaju

Mališanima iz obitelji Dragić poznati su samo bol, bolnice i liječnici. Osim toga, obitelj je slabog imovinskog stanja te jedva spaja kraj s krajem, a za njihov novi dom nedostaje još 420.000 kuna.

Od šestero djece, koliko ih ima u obitelji, čak su troje teški bolesnici. Marinela i Zorica još uvijek su na liječenju u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

>> Pomozimo: Od šestero djece, troje teški bolesnici

Ovim putem, Udruga Dobro srce moli dobre ljude za doniranje kompjutora za obitelj Dragić. Ukoliko želite pomoći obitelji Dragić to možete učiniti uplatom novca na slijedeći način:

Humanitarna Udruga 'Dobro srce'
Bartola Kašića 67a
35000 Slavonski Brod
matični broj 02309432
br.žr. 2484008-1104466044 u Raiffeisen banci

Kontaktirati ih možete putem slijedećih brojeva telefona: tel/fax: 035/491-375 i mob: 095/904-74-97.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene