Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Očekivan slijed događaja"

HSU će na predsjedničkim izborima podržati Milanovića: "Sigurni smo da će brinuti o dobrobiti svih građana"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska strana umirovljenika objavila je kako će na predsjedničkim izborima podržati Zorana Milanovića, kandidata kojem je podršku u subotu dao SDP.

"HSU nastavlja stratešku suradnju sa SDP-om u okviru Deklaracije o dobrom društvu u cilju ostvarivanja promjena u Hrvatskoj u sljedećem izbornom ciklusu. HSU će u skladu s ovom strateškom odlukom biti aktivni sudionik predstojećih predsjedničkih izbora.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

Ovaj je čin za Hrvatsku stranku umirovljenika očekivan slijed događaja s obzirom na to da smo bili partneri u koalicijama (Kukuriku, Hrvatska raste, Narodna).

Treba istaknuti da su dosezi političke suradnje sa SDP-om na čelu sa Zoranom Milanovićem mjerljivi.

Odluku o podršci temeljimo na dosadašnjoj suradnji, vrijednosnom sustavu, ali i karakteru kandidata. Poučeni zajedničkim radom i djelovanjem, sigurni smo da će se Zoran Milanović kao predsjednik brinuti o dobrobiti svih građana Republike Hrvatske", navodi se između ostalog u priopćenju HSU-a.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene