Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donošenje odluka

HSLS u srijedu o onima 'koji djeluju mimo stranačkog Statuta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) priopćila je danas da će Središnje vijeće stranke održati u srijedu, 3. veljače, gdje će donijeti odluke vezane za 'mjere protiv članova stranke koji djeluju mimo stranačkog Statuta'.

U priopćenju stoji kako 'posljednjih tjedana većina političkih stranaka prolazi slične situacije, kao što su određene mjere protiv članova stranke koji djeluju mimo stranačkog Statuta. Identična situacija se, nažalost, događa i u HSLS-u, a o ovakvom razvoju događaja svoje će konačne odluke donijeti Središnje vijeće HSLS-a u srijedu, 3. veljače', navodi se u priopćenju predsjednika HSLS-a Darinka Kosora. Vezano za poslovanja Croatia osiguranja, navodi se kako se HSLS o tome ne želi očitovati, osim na Koordinaciji političkih stranaka vladajuće koalicije, a smatramo da su za zakonitost poslovanja nadležna tijela propisana Zakonom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović BANSKI DVORI Objavljeno o čemu su Milanović i Plenković razgovarali na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost Otpad NAKON JAVNOG SAVJETOVANJA Pravedan udar na džepove? Split će rigorozno kažnjavati bacanje otpada u prirodu

>> HSLS: 3. veljače o onima 'koji djeluju mimo stranačkog Statuta'

Predsjednik Uprave Croatia osiguranja i potpredsjednik HSLS-a Hrvoje Vojković priopćio je danas kako više ne želi sudjelovati u političkom projektu predsjednika HSLS Darinka Kosora, te je najavio pokretanje odgovarajućih postupaka pred nadležnim tijelima kako bi 'spriječio Kosorovo daljnje nemoralno i protupravno postupanje'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene