PR
PR Foto: PR

Kvalitetu L'AP proizvoda potvrđuju i brojne korisnice širom svijeta, među kojima su i neke od najcjenjenijih stručnjakinja u industriji ljepote. Jedna od njih je i Abigail James, poznata facijali-stica s londonskom adresom koju časopis Forbes naziva Kraljicom kože.


L’ aventure en Primitivance ili jednostavnije L’AP, prvi hrvatski niche brend preparativne kozmetike, kreirao je i na tržište plasirao dugo očekivani proizvod koji savršeno zaokružuje njihov serum za lice Belle de Jour s kojim u kombinaciji predstavlja jednostavniju a dovoljno efektnu rutinu za njegu kože. Riječ je o sinergijskom kompleksu botaničkih destilata, biljnih ekstrakata i prirodnih ovlaživača koji osiguravaju optimalnu hidrataciju kože, te obnavljaju i osvježavaju ten. L’AP se u nekoliko godina djelovanja prometnuo u jedan od najprepoznatljivijih na tržištu upravo zbog svoje kvalitete i dobrog poslovanja. Među ostalim svoj uspjeh mogu zahvaliti i potpori koja je došla kroz korištenje programa Pokreni nešto svoje koji od 2016. godine sustavno daje vjetar u leđa mikropoduzetnicima i poduzetnicima početnicima, koji su svoj rad usmjerili u društveno korisne projekte čiji je cilj dugoročni pozitivan utjecaj na cijelo društvo. Upravo su L’ aventure en Primitivance bili među prvima koji su sudjelovali u ovom programu.

Vjetar u leđa

Ovaj jedinstveni i prepoznati program potiče projekte s pozitivnim društvenim ili okolišnim utjecajem, a u posljednjih je nekoliko godina iznjedrio brojne uspješne projekte, a L’ aventure en Primitivance jedan je od njih. “Jako je važno imati podršku od samih početaka, jer tek kada se odvažimo krenuti u poduzetništvo postanemo svjesni kakve nam brojne prepreke mogu stati na put. Kada radite kvalitetno i kada to bude prepoznato u svijetu, a ne samo u Hrvatskoj to vam daje veliki poticaj za naprijed. Jako nam je drago da smo sudjelovali u projektu Pokreni nešto svoje i zahvalni smo svima koji su nam pomogli, jer bez tog vjetra u leđa, sigurno ne bismo bili ovdje gdje smo danas”, rekla nam je osnivačica brenda Marija Tadić.

PR
PR Foto: PR

Idealan za ljeto

Brend dakle u prvi plan stavlja snažne hidratantne učinke kojima se smanjuje transepidermalni gubitak vlage, pruža zaštita od nepovoljnih klimatskih uvjeta kao što su jake temperaturne oscilacije, visoke koncentracije soli, visoka UV zračenja i suša. Sve ovo čini Belle de Jour eliksir za lice savršenim ljetnim suputnikom. Potpuno organski prirodni destilati cvijeta nerolija i lovora kao baza ovog umirujućeg i revitalizirajućeg eliksira momentalno će vas prebaciti u onaj mediteranski vrt o kojem i daje često sanjate. Kada su u pitanju inovativni sastojci, osim ectoina koji potiče obnavljanje i jačanje zaštitne barijere kože, proizvodu su dodani ekstrakti agave i smokve. Agava sadrži sposobnost privlačenja i vezanja vlage a znanstveno dokazano ekstrakt smokve koji sadrži fenolne spojeve, pojačava hidrataciju kože sprečavajući gubitak vlage iz najgornjih slojeve.

Kvaliteta poznata diljem svijeta

Kvalitetu L'AP proizvoda potvrđuju i brojne korisnice širom svijeta, među kojima su i neke od najcjenjenijih stručnjakinja u industriji ljepote. Jedna od njih je i Abigail James, poznata facijalistica s londonskom adresom koju časopis Forbes naziva Kraljicom kože. Ona za L'AP proizvode kaže „Ovaj proizvod ima prekrasne sastojke… WOW, ovo uistinu super miriše.. odmah poželiš ovo ulje za njegu kože lica…’’[prevedeno s engl]. U Hrvatskoj je novi proizvod ekskluzivno predstavljen u sklopu Pharomatique Spa Maslina Resorta na Hvaru, o čemu je pisao i luksuzni travel magazin Condé Nast Traveller, te ga opisuje „lokalnim do posljednje kapljice i naprosto božan-stvenim“. L’ aventure en Primitivance je odnedavno nositelj certifikata „CosmEthically active“ koji je prvi certifikat koji ocjenjuje kozmetički proizvod ne samo prema prirodnom podrijetlu sastojaka već i koncentraciji kozmetički aktivnih sastojaka i kozmetičkoj učinkovitosti proizvoda te predstavlja zaista mini revoluciju u području ocjenjivanja kozmetičkih proizvoda. Stoga ako ovog ljeta ne možete putovati prema Mediteranu, neka Mediteran putuje k vama u bočici novog Belle de Jour Mista. L'AP proizvodi se mogu kupiti putem web shopa.