Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident na biralištu

Hrvatska odvjetnička komora se oglasila o muškarcu koji je verbalno napao Milanovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska odvjetnička komora oglasila se o incidentu 5. siječnja i verbalnom napadu na Zorana Milanovića u Osnovnoj školi Petar Zrinski nakon glasanja. Tvrde da Branimir Jović više nije odvjetnik, kako se prvotno pisalo, jer je u travnju 2017. brisan iz imenika odvjetnika HOK-a zbog odlaska u mirovinu.

Branimir Jović verbalno je napao Zorana Milanovića pred biračkim mjestom u nedjelju nakon što je Milanović završio s glasanjem.

"Ne može mene nitko maknuti, komunjara da me makne. Laže vas! Šta je, šta se ti javljaš?" vikao je muškarac na Milanovića, koji je nakon toga izjavio kako njega nikakvi huligani ne mogu izbaciti iz takta i poručio da je ovaj dan borba za pristojnu zemlju u kojoj će i ovakve osobe imati pravo glasa.

Mediji su pisali da je Jović zagrebački odvjetnik, no Hrvatska odvjetnička komora to demantira. Tvrde, naime, da je Jović u mirovini pa je zbog toga izbrisan iz registra odvjetnika. 

"Slijedom novinarskih upita oko incidenta koji se dogodio 5. siječnja 2020. kada je Branimir Jović verbalno napao Zorana Milanovića na biračkom mjestu, Hrvatska odvjetnička komora izvješćuje da Branimir Jović nije odvjetnik.

Branimir Jović brisan je iz Imenika odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore dana 27. travnja 2017. godine radi odlaska u mirovinu", naveo je HOK u priopćenju.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene