Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP-ovac Jovanović optužio Vladu

'Hrvatska je danas slobodna zemlja neslobodnih ljudi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović utvrdio je kako je Vlada neodgovorna i nesposobna, a komentirao je i izbor Domagoja Miloševića za potpredsjednike Vlade.

'Milošević je tu kao liječnik i vlasnik najveće tvrtke za proizvodnju vatrogasnih aparata. On je tu jer je HDZ-ova Vlada teško bolesna i treba je liječiti, a gospodarstvom hara požar nezaposlenosti i nelikvodnosti. Premijerka Kosor će stoga trebati svi aparati za gašenje požara kako joj ne bi izgorjela fotelja koja je jedno zanima', izjavio je Jovanović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

>> Jovanović: Optužbe HDZ-a su gadljive i otužne

Riječki SDP-ovac je HDZ-ovu Vladu je nazvao neodgovornom i nesposobnom. 'Hrvatska je danas slobodna zemlja neslobodnih ljudi. To je, uz korupciju i pljačku, treći najveći grijeh HDZ-a i njegovih koalicijskih partnera. Aktualna vlada nije ništa drugo nego predizborni stožer HDZ-a. politička korupcija ogleda se u ostanku Kalmete i Milinovića u Vladi jer se premijerka boji njihove političke snage koju crpe u svojoj izbornoj bazi', naglasio je SDP-ov saborski zastupnik.

'Politička korupcija je i ponašanje SDSS-a i HSS-a u Vladi te umjetno stvoren korpus od 500 tisuća branitelja u kojem je najmanje 20 posto lažnih branitelja koji nikad nisu vidjeli ratište', zaključio je Jovanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene