Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crnogorski mediji pišu

Hrvat vođa skupine koja je krijumčarila 2,2 tone kokaina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Interpol je raspisao tjeralicu za Crnogorcima Dejanom Šekularcem i Borisom Labanom te Nenadom Novakovićem iz Hrvatske zbog sumnje da su s Darkom Šarićem iz Pljevalja krijumčarili 2,2 tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Na zahtjev Agrentine Interpol je raspisao tjeralicu za trojicom muškaraca, a Novakovića označuju kao vođu skupine koja je akciju krijumčarenja pokrenula prošlog ljeta, pišu crnogorski mediji. Navode kako je Novaković stigao u Argentinu ukolovozu prošle godine pod imenom Anto Jurić. Za 260 000 dolara kupio je jahtu Maui i dva mjeseca kasnije na nju utovario kokain prve klase, zapakiran u sportske torbe, koji je trebao stići do crnogorske luke Bar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

No, vrijeme doslovno nije bilo na strani švercera pa je jahta zbog oluje skrenula u urugvajsku luku Santiago Vasquez, gdje je policija pronašla kokain. Crnogorski mediji pišu kako je Novaković uspio pobjeći iz Argentine i od tada mu se gubi svaki trag.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene