Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HRID je statusom na Facebooku stao na kraj nagađanima da će Drago Prgomet biti jedan od kandidata za predsjednika Sabora.


Iako se po medijima nagađalo da bi jedan do kandidata za predsjednika Sabora na sutrašnjoj konstituirajućoj sjednici mogao biti Drago Promet, iz HRID-a su poručili da nitko od njihovih zastupnika 'neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti'.

Vezani članci Andrej Plenković u Saboru Vruće u Saboru: "Toliku količinu ljubavi ja nikad nisam iskazao u replici kolegici Selak Raspudić" Sjećanje na žrtve Srebrenice - 2 U Saboru komemorativni skup u spomen na Srebrenicu: ''Pitanje je uvijek što će biti poslije nas, hoće li djeca uživati u blagodatima ili će i dalje uživati u mržnji''

'Izabrani zastupnici Hrvatske inicijative za dijalog sudjelovat će na konstituirajućoj sjednici Sabora. Nitko od naših zastupnika neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti. U skladu s dosad jasno izrečenim stavovima, HRID neće podržati kandidate za predsjednika Sabora niti od strane SDP-a, niti koalicije HDZ-MOST', poručili su.  

Izabrani zastupnici Hrvatske inicijative za dijalog sudjelovat će na konstituirajućoj sjednici Sabora. Nitko od naših...

Posted by HRID on Sunday, 27 December 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook