Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HRID je statusom na Facebooku stao na kraj nagađanima da će Drago Prgomet biti jedan od kandidata za predsjednika Sabora.


Iako se po medijima nagađalo da bi jedan do kandidata za predsjednika Sabora na sutrašnjoj konstituirajućoj sjednici mogao biti Drago Promet, iz HRID-a su poručili da nitko od njihovih zastupnika 'neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti'.

Vezani članci Policajci, ilustracija MUP se oglasio o slučaju Njonjo - Pajser: Objasnili protokol postupanja sa štićenim osobama Gordan Jandroković u Dnevniku Nove TV - 2 Jandroković istaknuo tko je po njegovu mišljenju na današnjem aktualcu prešao granicu i ima li HDZ kandidata za gradonačelnika Zagreba

'Izabrani zastupnici Hrvatske inicijative za dijalog sudjelovat će na konstituirajućoj sjednici Sabora. Nitko od naših zastupnika neće biti kandidat za najodgovornije dužnosti. U skladu s dosad jasno izrečenim stavovima, HRID neće podržati kandidate za predsjednika Sabora niti od strane SDP-a, niti koalicije HDZ-MOST', poručili su.  

Izabrani zastupnici Hrvatske inicijative za dijalog sudjelovat će na konstituirajućoj sjednici Sabora. Nitko od naših...

Posted by HRID on Sunday, 27 December 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook