Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HP-HPP: Izađite na izbore i kaznimo njihovu politiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski pravaši-Hrvatski pravaški pokret pod geslom 'Izađite na izbore i kaznimo njihovu politiku' pozvao je birače, naročito one pravaškog usmjerenja i neopredijeljene, da na predstojećim parlamentarnim izborima glasuju za tu stranku.

Predsjednik HP-HPP-a Dražen Keleminec rekao je na konferenciji za novinare da su oni jedina alternativa HDZ-u i SDP-u, za koje smatra da su isti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sanader: HDZ ima veću podršku nego što javnost zna Slika nije dostupna Čehok: 'Želimo znati tko nas čeka iza vrata na koja kucamo'

Ostale parlamentarne stranke Keleminec je ocijenio 'samo
satelitima' tih dviju stranaka, a naročito je kritičan bio prema
Hrvatskoj stranci prava. Poručio je pravašima da iziđu na izbore i kazne Antu Đapića, predsjednika HSP-a, kojega smatraju izdajnikom ideja Ante Starčevića i koji je 'stranku prava stavio u funkciju sluganskog interesa'.

HP-HPP u svom političkom programu, objavljenom prije tri mjeseca na stranačkim internetskim stranicama, protivi se ulasku Hrvatske u Europsku uniju i NATO, a zauzima se za boljitak Hrvatske i pronatalitetnu politku, kazao je Keleminec. HDZ, SDP, HNS, HSS, HSLS i HSP žele uvesti Hrvatsku u novo ropstvo Europske unije. 

'Sada imamo svoju Hrvatsku i navedene stranke ponovno traže gospodara. Stranke koje traže gospodara u Bruxellesu, nisu sposobne voditi Hrvatsku', ističu u HP-HPP-u. Te stranke također žele ulazak u NATO, iako je narod protiv, rekao je Keleminec.

Kelminec je bio kritičan i prema javnim medijima jer, kako tvrdi, provode medijsku blokadu HP-HPP-a, a privilegiraju parlamentarne stranke između kojih nedvojbeno, prema njegovim riječima, postoji dogovor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene