Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži čist obraz pred Debeljakom

Horvat o poslovanju Uljanika: "Brojke ne izgledaju dobro"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojke, odnosno minusi vezani uz poslovanje Uljanika ne izgledaju dobro, poručio je ministar gospodarstva Darko Horvat.

Ministar Darko Horvat rekao je kako planira sastanak sa sindikatima Uljanika, no da za sastanke sa sindikatima, Upravom i strateškim partnerom Debeljakom mora imati pripremljenu analitiku.

Pročitajte i ovo Uljanik Još se ne zna rasplet s Uljanikom Boris Šavorić: ''Ništa od iznesenog u vezi uloge našeg odvjetničkog društva i Uljanika nije istina'' Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) Pokazali interes Kineska delegacija posjetila 3. maj, Horvat: "Mislim da ćemo konačnu odluku dobiti vrlo skoro"

Točne brojke o tome koliko bi u konačnici mogao stajati sanacijski proces i faza restrukturiranja u odnosu na eventualnu stečajnu proceduru ministar će imati u sljedećih nekoliko dana.

"Ono što je sada na stolu, te brojke ne izgledaju dobro. One su puno veće od onoga što je dosad uopće na papir bilo stavljeno", poručio je Horvat.

"Moramo znati što su grijesi prošlosti, što je zatečeno stanje, da bih ja onda mogao imati čist obraz i tražiti od gospodina Debeljaka bilo kakvu aktivnost vezanu za nastavak brodogradnje", dodao je ministar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene