Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednica ORaH-a

Holy: Bez reforme javne uprave Hrvatska nema šanse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica ORaH-a Mirela Holy poručila je u utorak da je ORaH na predsjedničkim izborima podržao program Ive Josipovića jer je predviđao reformu javne uprave, a bez te reforme Hrvatska nema nikakvu šansu za oporavak.

Upitana kako će rezultat predsjedničkih izbora utjecati na ORaH, s obzirom da je podržao Josipovića koji nije uspio osvojiti još jedan mandat, Mirela Holy je izjavila da je ORaH podržao Josipovićev program.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osporavanje rezultata Grabar Kitarović o 'neustavnoj' pobjedi: 'Ne mogu shvatiti zapravo o čemu je uopće riječ' Slika nije dostupna Josipović i SDP ogradili se VIDEO 'Pobjeda Grabar Kitarović je upitna, Ustavni sud treba reći svoje!'

"Njegov program bio je dobar, i mi se zalažemo da Vlada krene u reformu javne uprave, jer to je reforma bez koje Hrvatska nema apsolutno nikakvu šansu", rekla je Holy.

Također je komentirala to što predsjednik Vlade Zoran Milanović još uvijek nije nazvao i čestitao novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, ocjenivši kako to nije u redu jer je Milanović trebao čestitati pobjednici, bez obzira na njegove osobne dojmove o izborima.

"To je pristojnost. Bilo bi pristojno čestitati i zahvaliti onim glasačima koji su podržali Ivu Josipovića", rekla je Holy.

Holy: 'Premijer je trebao čestitati Kolindi'

Nije željela komentirati nagađanja da bi Ivo Josipović, nakon što je izgubio na predsjedničkim izborima, mogao preuzeti SDP.

"To su odnosi u drugoj stranci i ja kao predsjednica ORaH-a to ne mogu komentirati", kaže Holy. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene