Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy poručila je u utorak da je ORaH na predsjedničkim izborima podržao program Ive Josipovića jer je predviđao reformu javne uprave, a bez te reforme Hrvatska nema nikakvu šansu za oporavak.


Upitana kako će rezultat predsjedničkih izbora utjecati na ORaH, s obzirom da je podržao Josipovića koji nije uspio osvojiti još jedan mandat, Mirela Holy je izjavila da je ORaH podržao Josipovićev program.

Vezani članci Slika nije dostupna Grabar Kitarović o 'neustavnoj' pobjedi: 'Ne mogu shvatiti zapravo o čemu je uopće riječ' Slika nije dostupna Stručnjaci: Treba brojati sve listiće, ali je pobjeda Grabar Kitarović pravno čista

"Njegov program bio je dobar, i mi se zalažemo da Vlada krene u reformu javne uprave, jer to je reforma bez koje Hrvatska nema apsolutno nikakvu šansu", rekla je Holy.

Također je komentirala to što predsjednik Vlade Zoran Milanović još uvijek nije nazvao i čestitao novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, ocjenivši kako to nije u redu jer je Milanović trebao čestitati pobjednici, bez obzira na njegove osobne dojmove o izborima.

"To je pristojnost. Bilo bi pristojno čestitati i zahvaliti onim glasačima koji su podržali Ivu Josipovića", rekla je Holy.

Holy: 'Premijer je trebao čestitati Kolindi'

Nije željela komentirati nagađanja da bi Ivo Josipović, nakon što je izgubio na predsjedničkim izborima, mogao preuzeti SDP.

"To su odnosi u drugoj stranci i ja kao predsjednica ORaH-a to ne mogu komentirati", kaže Holy. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook