Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jandroković o izborima

Jandroković: "Sve je moguće pa i da se donese odluka o samoraspuštanju Sabora"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uoči današnje sjednice Sabora razgovarao je s premijerom Andrejom Plenkovićem te kazao kako će se sve znati u sljedećih nekoliko sati.

"U sljedećih nekoliko sati sve će se znati pa i o mogućnosti da se donese odluka o samoraspuštanju Sabora tijekom dana", kazao je Jandroković.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva" Ljubica Jembrih HDZ Krapinsko-zagorske županije Ljubica Jembrih ulazi u Sabor, zamijenit će ministra Habijana

Osim odluke o samoraspuštanju Jandroković je ostavio mogućnost da HDZ uspije skupiti parlamentarnu većinu. Sličnu poruku poslao je i Milijan Brkić kad je napustio Banske dvore s većinom ministara koji su nazočili sastanku prije sjednice.

Branko Bačić (HDZ) je poručio da se odluka o samopraspuštanju Sabora danas neće donijeti.  Na pitanje novinara Nove TV hoće li se ta odluka donijeti sutra rekao je: "Vidjet ćemo".

Tijekom poslijepodneva održat će se izvanredna sjednica Predsjedništva HDZ-a.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene