Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Andrej Plenković jedini je kandidat za predsjednika HDZ-a, utvrdilo je središnje izborno povjerenstvo HDZ-a. Prikupio je 36 tisuća 989 potpisa, a 17. srpnja prema sistemu jedan član jedan glas HDZ-ovi članovi birat će predsjednika.


Andrej Plenković je poručio kako će zatražiti i političku odgovornosti oko pozajmice Prvog plinarskog društva HDZ-u koju je stranka dobila i time financirala redovito poslovanje. Tom pozajmicom financirani su i izbori za Europski parlament i predsjednička kampanja Kolinde Grabar Kitarović. Većina HDZ-ovaca nije željela komentirati pozajmicu i poručuju kako o tome nisu ništa znali.

Nada Šikić, opozvana ministrica rada (HDZ): 'Uopće ne znam o čemu govorite zato što sam ja svaki dan na terenu. Politiku stranke vodi naše vodstvo.'

Anton Kliman, opozvani ministar turizma (HDZ) izjavio je: 'Volio bih čuti te aktere koji su bili tada da kažu svoje što imaju za reći pa lako onda o tome donijeti i sud.'

'Naši kapaciteti su toliko jaki da vučemo dvostruke izbore', kazao je HDZ-ovac Damir Jelić dok je Davor Stier poručio da će javnost o svemu biti izvještena.
 

Vezani članci Mirela Marković, liječnica obiteljske medicine Liječnica opće medicine nakon 106 zaprimljenih pacijenata u jednom danu: ''To čak nije rekord'' Andrej Plenković Plenković o kaznama za ribare Slovenije i Hrvatske: "Sugerirali smo oblik pragmatičnog rješenja na džentlmenski način"
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju