Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'HDZ-ova vlada vratila lipicance'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader, koji danas s kandidatima na izbornoj listi za 5. izbornu jedinicu obilazi Požeško -slavonsku, Brodsko -posavsku i Vukovarsko -srijemsku županiju koje čine tu jedinicu, u Lipiku je istaknuo da je njegova Vlada uspjela vratiti lipicance, odvedene tijekom rata iz Lipika u Srbiju.

Ova izborna jedinica uvijek je bila i ostat će bastion HDZ-a, a žalosne prilike u Požeško-slavonskoj županiji posljedica su nedostatka vizije, planova, kreativnosti ali i nesposobnosti sadašnje vlasti na čelu s SDP-ovim županom Zdravkom Ronkom, rekao je predsjednik HDZ-a na skupu u Požegi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministarstvo potvrdilo "Posudio" lipicanca koji je skončao pod vlakom: Ravnatelj Državne ergele Đakovo podnio ostavku Šokačka alka (Dnevnik.hr) U Selcima Đakovačkim Trčala se Šokačka alka: Osedlani najbolji lipicanci i uz nešto drugačija pravila pogađali u sridu

"Nemam ništa protiv što se on slikao s ministrom Petrom
Čobankovićem kada su lipicanci došli u Lipik jer su lipicanci jedan od brendova Hrvatske, no neka sada i on za te lipicance nešto učini i pomogne da se ergela obnovi i postane što je bila", kazao je, među ostalim, Sanader.

Na predizbornom skupu u Požegi nazočnim članovima i simpatizerima stranke obratio se i prvi na listi, ministar poljoprivrede Petar Čobanković te predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić, koji je treći na listi.

HDZ-im autobusom, Pobjednički tim te stranke nastavio je za Novu Gradišku, Slavonski Brod i Županju, te Vukovar, gdje će večeras održati središnji skup za 5. izbornu jedinicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene