Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izmjenjuju niske udarce

HDZ odgovorio Milinoviću: "Zanimljivo je da se 'šampion abortusa' poziva na Istanbulsku konvenciju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na presicu Darka Milinovića stigla je i reakcija iz HDZ-a. Na upit Dnevnika Nove TV odgovorili su da je kontinuiranim kršenjem statuta stranke Milinović odlučio sam sebe izbaciti.

Milinović je odabrao svoj put, a HDZ nastavlja ići svojim smjerom kao moderna i pobjednička stranka desnog centra. Zanimljivo je da se "šampion abortusa", kako se sam Milinović hvalio u medijima, odjednom poziva na Istanbulsku konvenciju, odgovorili su na naš upit iz HDZ-a.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

Ličko-senjski župan i bivši član HDZ-a Darko Milinović odluku o povratku u Sabor donijet će do kraja godine, poručio je na presici održanoj u četvrtak popodne.

Smatra da se njegov povratak u zastupničke klupe preuveličava, jer Andrej Plenković, tvrdi Milinović, i sada ima potporu od 80 zastupnika. Poručuje da premijer želi stvoriti veliku koaliciju sa SDP-om, te da bi je prijevremeni izbori donijeli, a to se, kaže, ne smije dopustiti.

"Vratit ću se u HDZ na velika vrata, prvi predsjendik ili predsjednica će me pozvati da se vratim nakon ovog neciviliziranog, nedemokratskog i neokomunističkog mog izbacivanja iz HDZ-a", rekao je Milinović na presici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene