Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolnici mokri i skliski

HAK: Zbog bure ograničenja u prometu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog bure zabrana je prometa za motocikle, vozila s kamp prikolicama i autobuse na kat na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskoga i Senja, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nezgode Jadranskom magistralom D8 kroz Seline vozi se jednim trakom uz policijsku regulaciju prometa. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad na snazi je privremena regulacija prometa, u oba smjera promet teče jednim trakom.

>> HAK proslavio 50. rođendan i organizirao dan otvorenih vrata!

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Automobilska nesreća - 4 Stravične nesreće Crni vikend na cestama: Brzina odnijela četiri života - "Auto udari u nešto, svjetla se ugase i postane nepokretna prepreka u mraku"

Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca, a obilazak je dionicom Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

Izlazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Rupa, Kaštel i Plovanija.

Trajekti plove redovito.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene