Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na cestama

Pojačan promet na svim pravcima, na ipsilonu kolona 13 km

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na važnijim hrvatskim prometnicama.

Promet je pojačan osobito na autocestama Zagreb-Ravča, Rijeka-Zagreb, Zagreb-Macelj, Bregana-Lipovac, Zagreb-Goričan, kao i na Istarskom ipsilonu, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Na naplati Lučko na izlazu prema Zagrebu kolona je vozila oko 2,5 kilometra. Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija na Istarskom ipsilonu kolona je vozila koja se kreće oko 13 kilometara.

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Slika nije dostupna Prometni kolaps za produženi vikend Vozači, naoružajte se strpljenjem: Na Lučkom u smijeru mora kilometarske kolone iz svih smjerova

Na autocesti A1 između vijadukta Božić i južnog ulaza u tunel Sveti Rok brzina je ograničena na 60 kilometara zbog jake bure. Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima sa Slovenijom povremeno u oba smjera kao i na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Bajakovo na ulazu. Zbog gužve na izlazu na graničnom prijelazu Goričan (čekanje oko 30 minuta), promet se povremeno preusmjerava na stari granični prijelaz. Trajekti promet pojačan je u većini trajektnih luka i pristaništa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene