Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikola Grmoja za Dnevnik.hr osvrnuo se na konferenciju za medije ministra Ranka Ostojića.


Konferenciju za medije ministra Ranka Ostojića za Dnevnik.hr komentirao je više puta prozvani glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

Vezani članci Mostovci predali potpise za referendum - 2 Mostovci imaju dovoljno potpisa za referendum o ''stožerokraciji'', ali odbijaju preuzeti zapisnik: ''Nešto ne štima'' Predsjednik Zoran Milanović HDZ objavio fotomontažu Milanovića i bocnuo: "I kad ne daje izjave - uvijek sa svojim mališanima!"

Grmoja je, podsjetimo, poručio da je PNUSKOK pratio Božu Petrova i da iza toga stoji Ostojić, a ministar se danas zapitao kako je Grmoja znao da je saborskom Odboru za unutarnju politiku i sigurnost stigla predstavka o praćenju čelnika MOST-a

'Ja bez problema imam muda se s njim sučelit, možemo kad god hoće. Gospodin Petrov nije iznosio nikakve sumnje u javnosti tako da se nema što sučelit. Dogodit će se kao i uvijek dosad u Hrvatskoj da će se pokazat da nije bilo nikakvih nepravilnosti', rekao je Grmoja za Novu TV.

Ostojić je i za Dnevnik Nove TV i na današnjoj konferenciji poručio da za takve ozbiljne optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu koju, rekao je, uredno treba potpisati imenom i prezimenom.

Međutim, Grmoja poručuje da on nema što potpisivati jer je on samo dobio informaciju da je to predanu saborskom odboru. 'Ja sam dobio informaciju da je to predano saborskom odbrou, dao sam USKOK-u informaciju tko mi je dao pa neka oni to ispitaju, a nema se što Petrov sučeljavati s njim jer je to saborski odbor zaprimio', poručio je.

Ponovio je da je njemu samo javljeno da je prijavljeno o čemu je on obavijestio javnost. 'Gospodin Ostojić dobro zna da se ništa neće dogoditi jer smo mi tražili civilni nadzor nad službama, a i SDP i HDZ su odbili. A dosad nitko nije dokazao nepravilnosti u radu tih službi. To je meni čudno, ispada da je to jedini sektor koji funkcionira besprijekorno', rekao nam je Grmoja.

Još jednom ponovio je stav koji je ranije iznio i putem Facebooka, da je on spreman sučeliti se s ministrom Ostojićem. 'Vrlo rado, ja sam ponudio i lokaciju i ambijent. Ako je hrabar neka dođe sa mnom na sučeljavanje. Čini mi se da je jako nervozan', rekao je Grmoja koji je i ovaj put predložio da mjesto susreta bude stan ministra Ante Kotromanovića.

Petrov se, smatra Grmoja, nema razloga sučeljavati s Ostojićem jer on ovaj slučaj nije ni komentirao, te se bavio ozbiljnim stvarima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju