Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U ime oca, HDZ-a i novca svetoga, amen'

Građanska akcija poručila HBK: Kako vas nije Boga strah?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građanska akcija poslala je poruku Hrvatskoj biskupskoj konferenciji transparentom 'u ime oca, HDZ-a i novca svetoga, amen'.

Fotografiju transparentna objavili su na svom Facebook profilu uz objašnjenje da 'Građanska akcija ponovno ukazuje na kriminalnu spregu crkve i zločinačke organizacije koji ne prezaju od daljnje pljačke ovog silovanog naroda'.

Pročitajte i ovo Vladimir Dugalić Iustitia et pax Oglasili se biskupi oko izbora: Poručili građanima da se ne daju zavesti, imaju poruku i za Milanovića Slika nije dostupna Osudili nasilje Hrvatska biskupska konferencija: Pupovac neistinitim i manipulativnim tvrdnjama o Crkvi unosi nemir među građane

>> HBK: Teološki, neisplata plaće je grijeh, društveno je krađa

U poruci Građanske akcije stoji da su zato i došli pred palaču od oniksa HBK kako bi poručili koliko im se gadi pljačkanje do zadnje sekunde HDZ-ovog mandata.

'Iako su biskupi inzistirali da se ovo velebno zdanje gradi od oniksa kako bi se zaštitili od uroka, poručujemo da ih ništa ne može zaštiti od narodnog gnjeva prema njihovom nezasitnom apetitu prema ovozemaljskim bogatstvima i grabežu sada kada narod gladuje i pitamo kako vas nije Boga strah?', stoji u poruci Građanske akcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene