Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Govorim o činjenicama. Sanader i Milošević imaju iste slogane.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kampanja za parlamentarne izbore u Hrvatskoj zanima i europske medije. Slovenski kolege prate nas u stopu, a najveći naglasak stavljaju na prljavu kampanju uvredama između dviju, prema istraživanjima, najjačih stranaka.

'Oštre riječi u susjedstvu' te 'Kampanja koja diže prašinu' samo su neki od naslova medija iz susjedne nam Slovenije. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burna rasprava u Saboru Milanovića Šeks nazvao 'ordinarnim klevetnikom' Slika nije dostupna Predsjednik SDP-a o Sanaderu Milanović: Sada je jasno kako su se financirala osobna bogatstva

Iako hrvatsku kampanju pomno prate, najviše su prostora posvetili posljednjem verbalnom sukobu dviju najjačih stranaka. 

Nevjerojatno je susjedima da jedna stranka u Hrvatskoj drugu, zbog sličnoga slogana, uspoređuje sa Slobodanom Miloševićem.

Zoran Milanović tvrdi kako se radi o činjenicama.

'Govorim o činjenicama, bez želje da ikoga uvrijedim. Milošević je 1996. imao slogan 'Idemo dalje', kao i HDZ na izborima 3. siječnja. Isti slogan HDZ ima i danas. To su činjenice. Nisam nikoga htio uvrijediti niti sam htio usporediti Sanadera i Miloševića u vrijednosnom smislu, ali da imaju iste slogane - imaju. I s tim sloganima se uvijek gube izbori', tvrdi Milanović.

Sanader odgovara kako 'izjaviti tako nešto zaista je smiješno'.

'Mislim da je riječ o jednoj politici za koju se ne može reći da je zrela i odgovorna nego da je zelena. Riječ je o zelenom političaru', rekao je predsjednik HDZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene