Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Supruga Ante Gotovine, Dunja Zloić Gotovina, završne riječi na suđenju njezinom suprugu pratila je kod kuće.


Obitelj je bila u stalnom kontaktu s odvjetnicima, a nisu željeli doći u Haag kako ne bi odvratili pozornost od izlaganja završnih riječi obrane, prenosi Jutarnji list. Supruga generala Ante Gotovine za medije nije dala nijednu izjavu, otkako je njezin suprug bio u bijegu te kasnije pritvoren u Haagu. Dunja Zloić Gotovina bila je u redovitom kontaktu s odvjetnicima, a redovito je i posjećivala supruga u haškom zatvoru.

Vezani članci Bankomat Hrvatska ih ima najviše po stanovniku u Europi, no taj bi se broj zbog novih propisa uskoro mogao smanjiti: "To će sigurno biti problem" Slika nije dostupna Država će ženi Ante Gotovine isplatiti 550 tisuća kuna odštete?

>> Mišetić: Nije imalo smisla da Gotovina govori

Generalova supruga ponekad bi se pojavila na nekim javnim događajima, a nekad bi o njoj procurila i poneka informacija. Jedna takva je da se raspitivala kako ona i sin Ante mogu dobiti francusko državljanstvo. Gotovina francusko državljanstvo ima već 30 godina, otkako je bi u Legiji stranaca.

Majka Dunje Zloić Gotovine, Matija Zloić, na rubu je suza u iščekivanju presude. Svom zetu je putem javnosti poslala poruku podrške. 'Najsretniji bi bili na svijetu kad bi Ante bio oslobođen. Ali kad bi ga osudili na 27 godina, to bi bilo prestrašno,' izjavila je za Jutarnji list. Dodala je da joj je teško i da se njezina kćer sa svime teško nosi te je nekoliko puta ponovila da ne bi smjela ništa govoriti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju