Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buran početak

Boži Petrovu u Saboru isključili mikrofon: "Isključio sam Vas, pa se ne čujete, dobivate opomenu!"

Božo Petrov (Foto: Pixell)
Božo Petrov (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Božo Petrov (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Opomenom koju je ''zaradio'' Mostov zastupnik Božo Petrov Hrvatski sabor u četvrtak je počeo radni dan u kojem će raspraviti prijedlog da se izmjeni Zakon o doplatku za djecu koji na snagu stupa za desetak dana, 1. srpnja.

Božo Petrov tražio je, naime, stanku u ime Kluba Mosta kako bi upozorio da se u Europskom parlamentu raspravlja o zakonu o autorskim pravima i slobodi govora. Europska unija utemeljena je na slobodi, danas postoje zastupnici cenzure interneta, rekao je Petrov, nakon čega se njegove riječi više nisu čule.

Pročitajte i ovo Goran Jandroković, predsjednik Sabora Komentirao i Karamarka Jandroković: "Milanović bi dao ostavku da je frajer, a lijeva koalicija je diletantska" Gordan Jandroković Spomenuo i novu lokaciju Posljednja sjednica Sabora u ovom sazivu? Jandroković otkrio kad će biti parlamentarni izbori

"Isključio sam Vas, pa se ne čujete, dobivate opomenu jer kršite Poslovnik", rekao mu je predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ponovno podsjetivši zastupnike kako se stanka može tražiti samo o točki utvrđenog dnevnog reda saborske sjednice.

"Jasno mi je zašto ne želite da se govori o društvenim mrežama", dovikivao je Petrov iz zastupničke klupe, okružen mostovcima koji su istaknuli poruku - ''Sačuvajmo slobodan internet, ne članku 13''.

"Odradili ste igrokaz, to nije korektno, imate mogućnost davanja izjava, sazivanja konferencija, ali u sabornici postoje red i pravila, i molim Vas da ga se držimo", rekao je predsjednik Sabora Jandroković zastupniku Petrovu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene