Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Branimir Glavaš vratit će se iz BiH Kada Vrhovni sud donese pravomoćnu presudu, potvrdio je to njegov odvjetnik Veljko Miljević.


Odvjetnik odbjeglog Branimira Glavaša za Dnevnik. hr je rekao kako je jedini i osnovni razlog zbog kojeg je njegov branjenik napustio Hrvatsku činjenica da zbog nepravomoćne odluke Suda, koja je nepravedna i donesena bez valjanih dokaza, ne želi biti lišen slobode.  'Branimir Glavaš čeka pravomoćnu odluku Vrhovnog suda i kada se to dogodi on će se vratiti iz susjedne države u kojoj boravi u skladu sa svim zakonima i propisima te zemlje', rekao je Veljko MIljević.

Vezani članci Slika nije dostupna Presuda Glavašu poslana svim strankama i MIP-u Slika nije dostupna Glavaš najavio pa otkazao tiskovnu konferenciju

>> Glavaš će sjednicu vrhovnog suda pratiti iz BiH

Podsjetimo, nepravomoćnom odlukom zagrebačkog Županijskog suda 8. svibnja prošle godine Branimir Glavaš osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od 10 godina zatvora za ubojstvo srpskih civila u Osijeku 1991. godine, odnosno, za slučajeve 'selotejp' i 'garaža'. Osuđeni Glavaš nije se pojavio na izricanju presude, a cijeli je slučaj nazvao montiranim političkim procesom i za sve okrivio bivšeg premijera Ivu Sanadera.  Istoga dana kada je presuda objavljena Glavaš je pobjegao u BiH.