Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bad Blue Bojsi i Torcida zajedno - također kao potpora generalima. Navijači Dinama i Hajduka okupili su se u Kninu - rijetka prilika kada nastupaju rame uz rame bio je prosvjed potpore Anti Gotovini i Mladenu Markaču.


Na kninskoj tvrđavi gorjelo je 5 baklji - svaka za pojedinu godinu koju je general Gotovina proveo u Haagu. 60-ak građana je poručilo - dosta je nepravde! Među njima su se našli i kninski navijači Dinama i Hajduka, udruženi samo za ovu priliku.

Vezani članci General Ante Gotovina, predsjednik RH Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković u Kninu Govori za 21. stoljeće: I predsjednik i premijer u Kninu pokazali kakvu retoriku trebaju njegovati današnji državnici Ante Gotovina Gotovina otkrio koji mu je period u ratu bio najgori i poslao poruku mladima: "Trebamo čuvati slobode i s optimizmom gledati na odnose s drugima"

'Prije svega smo Hrvati, a onda Hajdukovci i Dinamovci. Međutim, odaziv ljudi nije baš nešto', kazao je Jose Lemo, predstavnik Torcide Knin.

'Ovo je samo jedna snažna poruka i ovdje osloboditeljima Knina koji su nepravomoćno i nepravedno osuđeni u Haagu', dodao je Tomislav Vrdoljak, navijač Dinama.

U rukama prosvjednika našli su se i crveni kartoni.

'Poručujemo da dajemo crveni karton sudu koji je donio sramotnu presudu i osudio osloboditelje grada Knina i one koji imaju nagradu za životno djelo u gradu Kninu', kazala je gradonačelnica Josipa Rimac.

Uz molitvu za generale, Kninjani su odaslali zajedničku poruku - da se Domovinski rat i borba naših branitelja nikada ne smije zaboraviti.

'U cijelome svijetu danas se podižu hrvatske zastave. Hrvati su zapravo jedno srce danas', poručio je organizator Mladen Milošević.

Borbu će, kažu Kninjani, nastaviti i dalje. Sve dok na vidjelo ne izađu pravda i istina.