Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O srpskoj manjini

Karamarko nakon kave s Gotovinom: 'Neka se vrate ljudi, neka dijele s nama i dobro i zlo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljivo društvo okupilo se danas na zadarskom Forumu.

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko prošetao je središtem Zadra u pratnji Božidara Kalmete i Željka Dilbera. Sjeli su na kavu na Forumu gdje im se pridružio general Ante Gotovina.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu Ante Gotovina Bivši general Ante Gotovina o vojnom roku: "To je dobro za svakog, a i nikad ne znamo što nas čeka sutra"

Nakon jednoipolsatne kave general Gotovina je rekao kako su se našli jer je Karamarko rijetko u Zadru pa su tu priliku odlučili iskoristiti  da porazgovaraju o životu i gradu. O politici, kaže Gotovina nisu pričali.

A na pitanje znači li ovaj susret njegovu podršku HDZ-u, Gotovina je ponovio - 'Ne bavim se politikom, o politici ne mislim, a o tunama mislim od 0-24', rekao je Gotovina.

Tomislav Karamarko je naglasio kako se ne radio o kampanji, kako se u Zadru nalazi jer je to njegov rodni grad, tu su mu prijatelji, a kavu s Gotovinom dogovara već neko vrijeme.

Karamarko u izdanju u kakvom ga ne viđamo često

'Ne radi su tu o politici. Naši generali su nestranački. Mi ćemo izbore dobiti u svakom slučaju. Ne moramo zbog toga petljati generala Gotovinu u politiku. Cijeni ga narod, cijeni ga HDZ, a koliko vidim i druge stranke', rekao je predsjednik HDZ-a.

Komentirao je posljednje događaje vezane za dvojezičnost u Vukovaru. Smatra kako se srbijanski političari Vučić i Vulin petljaju u našu politiku što ne bi smjeli.

Dodao je i kako srpska manjina u Hrvatskoj ima najveća prava od svih manjina u ostalim europskim zemljama. 'Neka se vrate ljudi, neka dijele s nama i dobro i zlo', poručio je Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene