Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gosti se boje kazni

U lokalu za pušače svi puše ispred njega?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Revoltiran Zakonom o zabrani pušenja, đakovački ugostitelj Rajko Ivanović otvorio je kafić samo za pušače. Svojim gostima jamči da će dođe li inspekcija on umjesto njih platiti kaznu zbog pušenja.

Lokal samo za pušače - stoji na ulaznim vratima Rajkovog kafića. Unatoč tomu pušači radije puše vani. Zbog gubitka gostiju Rajko Ivanović odlučio je prkositi zakonu. 'Od 1.5. ja sam izgubio 90 posto prometa', dodaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čije je dvorište? Djeca i roditelji u šoku, ravnateljica pozvala policiju. Mi smo pronašli počinitelja: "Morao sam to učiniti..." Ilustracija 40 godina stariji Konobarica optužila šefa da ju je primio za stražnjicu i o nju trljao spolovilo, on se branio: "Samo sam je pohvalio da je dobro oprala aparat za kavu"

>> Posljednjih mjesec dana u lokal pušta samo pušače

Ili dozvoljeno pušenje ili ključ u bravu odlučan je Rajko. 'Kafić je moj izvor života za djecu i ženu. Ni jedan nepušač ne mora da uđe u moj lokal. Nemam s tim problema jer su moji gosti 99,8 posto pušači', objašnjava, a stalni gosti ga podupiru. Demokracija ne zabranjuje, već ostavlja mogućnost izbora, slažu se Rajkovi gosti.

Svoje pravo Rajko je odlučio braniti do posljednjeg dima. Ako treba i u zatvoru. Na kraju, zatvori imaju što druge ustanove nemaju - prostorije za pušače.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene