Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komunikacijska stručnjakinja

''Nepredvidljivost je Milanovićeva osnovna karakteristika, a ona stvara nestabilnost njega kao osobe i kao političara''

Aktualno Galerija Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović - 2 Zoran Milanović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović - 3 Zoran Milanović - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović - 4 Zoran Milanović - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Zoran Milanović - 1 Galerija 1/8 >>
Naglo mijenjanje odluka o bitnim stvarima stvara dojam nestabilnosti, upozorila je komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček u osvrtu na komunikaciju predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Prije otprilike mjesec dana predsjednik Republike Zoran Milanović rekao je da neće sudjelovati na parlamentarnim izborima. Govorio je isto tako u dalekoj prošlosti da nikad neće biti predsjednik Republike.

Iz udobnosti Pantovčaka sredinom veljače Milanoviću je kandidatura na parlamentarnim izborima bila nezamisliva. Doduše, prije 10 godina Zoran Milanović rekao je i da više neće biti premijer, kao i da neće biti predsjednik Republike.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Peđa Grbin na sjednici Glavnog odbora SDP-a Iz minute u minutu SDP posložio dio izbornih karata, čeka se Ustavni sud: Sve se promijenilo  

Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček upozorava da naglo mijenjanje odluka o bitnim stvarima stvara dojam nestabilnosti.

''Ovo sve govori u prilog tome da je njegova komunikacija ne samo nedosljedna, vrlo često i kontradiktorna, nego je osnovna karakteristika njegove komunikacije nepredvidljivost. Vi kod predsjednika Milanovića nikad ne znate što će on reći, kako će reagirati, tako da je nepredvidljivost njegova osnovna karakteristika i što stvara ta nepredvidljivost - nestabilnost, njega kao osobe i kao političara'', objasnila je Kišiček.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Siniša Hajdaš Dončić - 2 "Ako se Plenković ukakio..." Bivši Milanovićev ministar: ''Ovo je igra velikih karata, stavili smo sve na crveno''

I sve ono što je predsjednik SDP-a Peđa Grbin govorio prije nekoliko mjeseci također je palo u vodu. Naime, i on je govorio drukčije nego sada pa je tako u rujnu i listopadu prošle godine rekao da sebe vidi kao budućeg premijera i predsjednika Vlade Republike Hrvatske. No od jučer se situacija promijenila, a ne treba zaboraviti i da se Milanovićeva kampanja za predsjednika zvala "Normalno".

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene