Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krajnje je vrijeme za sjesti za stol i razgovarati jer i bez toga imamo dosta problema, izjavio je predsjednik HSS-a Josip Friščić o nesuglasicama na relaciji Banski dvori - Pantovčak.


'Možemo biti različitih opcija, ali moramo izvršavati i biti u duhu onoga što su nam povjerili građani i prema njima se odgovorno ponašati', rekao je Friščić nakon obilaska sajma u Godovcu.

Vezani članci Inauguracija samo što nije počela - 6 Posljednje ušminkavanje: Inauguracija samo što nije počela, radnici metu, razvlače tepih... Generalna proba za inauguraciju Zorana Milanovića - 5 Generalna proba: Pogledajte posljednje pripreme za inauguraciju izabranog predsjednika Zorana Milanovića

Kazao je kako od svakog predsjednika Republike očekuje da bude predsjednik svih.

'Uvijek je netko za, netko protiv, ali biti demokrat znači poštivati volju većine. Čim je netko izabran svi ga moramo prihvatiti, a onda očekujemo od njega da će u prvi plan staviti rad za opće dobro', rekao je Friščić.

Upitan kako komentira nedolazak ministra poljoprivrede Petra Čobankovića na otvaranje sajma rekao je da to, bez obzira na obveze, nije dobro, jer je riječ o važnom sajmu za hrvatsku poljoprivredu na kojem se pored ostalog dosta stvari dogovara i analizira.

Na novinarsku primjedbu da su članovi HDZ-a gotovo bojkotirali otvorenje sajma rekao je da su na otvaranju bili župan i gradonačelnik te brojni drugi dužnosnici. 'Dužnosnici i dužnosti dolaze i prolaze, a sajam ostaje i svake godine je sve veći', rekao je Friščić. (Hina)