Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mijenjaju boje

FOTOGALERIJA Pula: 'Svjetleći divovi' nova gradska atrakcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova gradska atrakcija Pule bit će svjetleće dizalice.

Pula ima novu gradsku atrakciju - svjetleće dizalice. Ministarstvo turizma odabralo je 85 razvojnih projekata koje će sufinancirati s osam milijuna kuna iz ovogodišnjeg programa poticanja inovacija u turizmu 'Inovativni turizam 2013'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štrajk u tijeku Komplikacije u Uljaniku: Zbog obustave rada na kruzeru investitor će možda raskinuti poslovnu suradnju Slika nije dostupna Uprava ne daje informacije Štrajk u Uljaniku: 100-tinjak radnika štrajka, a ministar Horvat poručio da takav pritisak nije ni regularan ni korektan

>> Po petu godinu se obilježava Dan kravate u Hrvatskoj

Među njima je najbolje ocijenjen onaj pulske Turističke zajednice kojoj je pripao i najviši iznos od 300.000 kuna s koliko je Ministarstvo odlučilo sufinancirati projekt 'Svjetleći divovi'.

Riječ je o tehnološki zahtjevnim reflektorima koji će se postaviti na 100-metarske dizalice i moći će se programirati da mijenjaju boje, primjerice za obilježavanje Dana Grada Pule ili nekog državnog praznika.

Nakon večerasnjeg zalaska sunca na jednoj od dizalica počelo je postavljanje i isprobavanje svjetlosnih efekata. (Pixsell)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene